Subscribe Twitter

Wednesday, April 4, 2012

HAMEEDIYAH Tandoori, Penang

Episod Jalan2 Cari Makan

Actually, sebulan before we plan nk kesini..aku dah inform SI awal2 lagi..selepas dipujuk rayu...akhirnya permohonan diLULUSkan jgk! I lap uuu lar hubby..lagipun bukannya lama..2D1N jer pun..trip ni atas urusan sri paduka baginda :))..so, meaning is Private n Confidential..ahakss
Takyah lar kot aku nk citer kui brapa aku gerak..naik apa..otw kesana..bukannya aku gi obesi pongg..gi penang jer kot..so dipendekkan citer sampai penang around 12.30..ngam2 time lunchkan..
so apalagi, mai cik mai kieta pekena nasi beriani..



HAMEEDIYAH Tandoori - Best Briyani in Penang
Tapi susah sikit nak parking..tgh2 makan datang plk polis nk saman..bcoz parking tepi2 jalan..


The murtabak is simply scrumptious!
Fuhhh...giler kentang sedappppp..fokuss makan sampai tak toleh kiri kanan dah..
Aku actually dalam tempoh berdiet ni..tapi terpedaya jgk lar dgn bau karinya...
Especially kari ikan dia mmg Marvelous!


Macam2 ada ( Macam Astro tu )..beriani kambing..beriani ayam..mertabak pun sodappp!
Hargapun ok lar...masih diparas kewarasan lagi..


Ayoo..yooo..Peace sedap Yoo!!
If korang datang penang haruslar visit Hameediyah ni..rugi lar tak datang sini..
Bau kari kat tangan tu..3 hari 3 mlm tak hilang..( if korang tak basuh tangan larr..hehehe)



Rows of mouth-watering dishes
If korang scroll down..bukti betapa sedapnya dan lahapnya we all makan..

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Hahahhahahahahha..mcm hantu raya makan..leceennnnnnn

So, must visit okay..

164A Campbell Street,
Penang164 Lebuh Campbell,
 10am – 10pm (Sat-Thurs, closed on Fridays)

GPS Coordinates: N5 25.118   E100 19.947

3 comments:

mieraahajis said...

wow!! bestnyeee JJCM :D

ameris said...

lu ni dh tahap mkn mcm antu raya la tes..

GOLD FINGER said...

hahaha..bukan gua yg mkn camtu..kelik gua tu mmg antu pun..haha

Post a Comment

Wednesday, April 4, 2012

HAMEEDIYAH Tandoori, Penang

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, April 04, 2012
Episod Jalan2 Cari Makan

Actually, sebulan before we plan nk kesini..aku dah inform SI awal2 lagi..selepas dipujuk rayu...akhirnya permohonan diLULUSkan jgk! I lap uuu lar hubby..lagipun bukannya lama..2D1N jer pun..trip ni atas urusan sri paduka baginda :))..so, meaning is Private n Confidential..ahakss
Takyah lar kot aku nk citer kui brapa aku gerak..naik apa..otw kesana..bukannya aku gi obesi pongg..gi penang jer kot..so dipendekkan citer sampai penang around 12.30..ngam2 time lunchkan..
so apalagi, mai cik mai kieta pekena nasi beriani..



HAMEEDIYAH Tandoori - Best Briyani in Penang
Tapi susah sikit nak parking..tgh2 makan datang plk polis nk saman..bcoz parking tepi2 jalan..


The murtabak is simply scrumptious!
Fuhhh...giler kentang sedappppp..fokuss makan sampai tak toleh kiri kanan dah..
Aku actually dalam tempoh berdiet ni..tapi terpedaya jgk lar dgn bau karinya...
Especially kari ikan dia mmg Marvelous!


Macam2 ada ( Macam Astro tu )..beriani kambing..beriani ayam..mertabak pun sodappp!
Hargapun ok lar...masih diparas kewarasan lagi..


Ayoo..yooo..Peace sedap Yoo!!
If korang datang penang haruslar visit Hameediyah ni..rugi lar tak datang sini..
Bau kari kat tangan tu..3 hari 3 mlm tak hilang..( if korang tak basuh tangan larr..hehehe)



Rows of mouth-watering dishes
If korang scroll down..bukti betapa sedapnya dan lahapnya we all makan..

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Hahahhahahahahha..mcm hantu raya makan..leceennnnnnn

So, must visit okay..

164A Campbell Street,
Penang164 Lebuh Campbell,
 10am – 10pm (Sat-Thurs, closed on Fridays)

GPS Coordinates: N5 25.118   E100 19.947

3 comments on "HAMEEDIYAH Tandoori, Penang"

mieraahajis on April 5, 2012 at 12:13 AM said...

wow!! bestnyeee JJCM :D

ameris on April 5, 2012 at 8:08 AM said...

lu ni dh tahap mkn mcm antu raya la tes..

GOLD FINGER on April 5, 2012 at 8:37 AM said...

hahaha..bukan gua yg mkn camtu..kelik gua tu mmg antu pun..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...