Subscribe Twitter

Wednesday, February 6, 2013

Baju raya dah siap..

kita satu bangsa, kita satu negara..kita satu matlamatt..oooooooooo... 
Satu Malaysia sungguh anak dara aku weyy, hahaha..org sibuk nk CNY dia pun sibuk jgk nk cheongsam..eeee..sesuatuuu tahu!! Hari tu pergi carefour terjumpa lar cheongsam bebudak ni..nasib baik tak mahal..baru RM19 jer sehelai..balik rumah jer terus nk try..masuk dlm bilik..tutup pintu..panjat kantil aku pastu catwalk..sbb cermin tu tinggi..hahahhah..aku perhati jer budak kecik ni..mcm nk sekeh jer rasa....hahaha..pastu mak ko pun sama melayannn..tolong jadi photographer..hokhalohhh..menjeling jer bapak korang..kuikuikui..





 entah mcmana gambar ni boleh sampai kat opah ngn atok kat kampung tu...mengucapp panjang dorang..hahhaha..terus kena sound setepek dua..yg kena dulu is bapaknya..walaupun takde kena mengena dlm ini shooting..kuikuikui..aku syak ada wartawan dah send gambar ni kat MIL aku..coz gambar ni ada kat dlm facebook aku...fuuuhhhhh, nasib baik tak masuk dlm gosip beautifulnara..kuikuikui...budget retis nampak..lempang skli!!..dah habis posing2, melin plk sound aku..

Ummeyy..ustazah cakap tak boleh lar pakai sexy2 mcm ni..dosa tau!!
PULAK!!!..aku tak tahu nk gelak ker nak nangis..
baik anakkk...


 

Mera naam Melin Mukherjee...hahahhaha...
ni masa kakak buat persembahan kat tadika hari tu..dance lagu bolay curiyaa bole tanggana..tadika ni campur..india ada..cina ada..melayu ada..satu malaysia maaa...bila kita tanya sapa nama kawan kakak kat tadika..entah hapa2 nama disebutnya..aku pun tak paham..


Ini bukan calon menantu..harap maklum..hahaha
ni bff katenya..hamboii kakak..kemain lagi yerr...pilih yg hensem saja..balik siap kena rotan ngn bapak korang..kecik2 dah ada bf..Ummi dulu form 1 baru ada boyfriend..giler gatall mak ko!!..miahahahah..

* Anak boy aku..hapa pun tak peduli..baik layan game lagi bagus..itu lar beza anak lelaki ngn anak perempuan*

8 comments:

maria firdz said...

ada juga beli sehelai baju raya kat Faiqah,,, lum pkaikan lagi... hehe... comei tgk anak2 pkai bju lain bangsa.. lau kite pakai nampka gane ek.. hehe...

ameris said...

amboiii... si melin nie. kemain lg yer..

Mila Ahmad said...

wah..melinnnnn..kalah retis tauuu..

::EIDA:: said...

waaaahh kemaiiin posinggg.. hehheee

Mak Lagenda said...

time anak omak masih kecik,mak cukup syuker la belikan cheongsam ngan samfu utk anak2..dah..katanya kan mak ni anak cinoooo. harus la darah tu x ilang! dah bosa2 anak ni je mak maleh nak beli *lgpun mahai!! lg l x koser mak nk beli* hihihi

Nory Zoulkefle said...

fuiyooo...comeynyer...

sexy plak tu...

heheh

Jannah said...

huaaaaa!!! ikut tema 1 malaysiaaa larr.. cantik nye cheoangsam dieee~~ ^_^

GOLD FINGER said...

kohkohkoh..anak sapa lar ni?

Post a Comment

Wednesday, February 6, 2013

Baju raya dah siap..

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, February 06, 2013
kita satu bangsa, kita satu negara..kita satu matlamatt..oooooooooo... 
Satu Malaysia sungguh anak dara aku weyy, hahaha..org sibuk nk CNY dia pun sibuk jgk nk cheongsam..eeee..sesuatuuu tahu!! Hari tu pergi carefour terjumpa lar cheongsam bebudak ni..nasib baik tak mahal..baru RM19 jer sehelai..balik rumah jer terus nk try..masuk dlm bilik..tutup pintu..panjat kantil aku pastu catwalk..sbb cermin tu tinggi..hahahhah..aku perhati jer budak kecik ni..mcm nk sekeh jer rasa....hahaha..pastu mak ko pun sama melayannn..tolong jadi photographer..hokhalohhh..menjeling jer bapak korang..kuikuikui..





 entah mcmana gambar ni boleh sampai kat opah ngn atok kat kampung tu...mengucapp panjang dorang..hahhaha..terus kena sound setepek dua..yg kena dulu is bapaknya..walaupun takde kena mengena dlm ini shooting..kuikuikui..aku syak ada wartawan dah send gambar ni kat MIL aku..coz gambar ni ada kat dlm facebook aku...fuuuhhhhh, nasib baik tak masuk dlm gosip beautifulnara..kuikuikui...budget retis nampak..lempang skli!!..dah habis posing2, melin plk sound aku..

Ummeyy..ustazah cakap tak boleh lar pakai sexy2 mcm ni..dosa tau!!
PULAK!!!..aku tak tahu nk gelak ker nak nangis..
baik anakkk...


 

Mera naam Melin Mukherjee...hahahhaha...
ni masa kakak buat persembahan kat tadika hari tu..dance lagu bolay curiyaa bole tanggana..tadika ni campur..india ada..cina ada..melayu ada..satu malaysia maaa...bila kita tanya sapa nama kawan kakak kat tadika..entah hapa2 nama disebutnya..aku pun tak paham..


Ini bukan calon menantu..harap maklum..hahaha
ni bff katenya..hamboii kakak..kemain lagi yerr...pilih yg hensem saja..balik siap kena rotan ngn bapak korang..kecik2 dah ada bf..Ummi dulu form 1 baru ada boyfriend..giler gatall mak ko!!..miahahahah..

* Anak boy aku..hapa pun tak peduli..baik layan game lagi bagus..itu lar beza anak lelaki ngn anak perempuan*

8 comments on "Baju raya dah siap.."

maria firdz on February 6, 2013 at 7:34 AM said...

ada juga beli sehelai baju raya kat Faiqah,,, lum pkaikan lagi... hehe... comei tgk anak2 pkai bju lain bangsa.. lau kite pakai nampka gane ek.. hehe...

ameris on February 6, 2013 at 8:11 AM said...

amboiii... si melin nie. kemain lg yer..

Mila Ahmad on February 6, 2013 at 9:39 AM said...

wah..melinnnnn..kalah retis tauuu..

::EIDA:: on February 6, 2013 at 10:20 AM said...

waaaahh kemaiiin posinggg.. hehheee

Mak Lagenda on February 6, 2013 at 12:26 PM said...

time anak omak masih kecik,mak cukup syuker la belikan cheongsam ngan samfu utk anak2..dah..katanya kan mak ni anak cinoooo. harus la darah tu x ilang! dah bosa2 anak ni je mak maleh nak beli *lgpun mahai!! lg l x koser mak nk beli* hihihi

Nory Zoulkefle on February 6, 2013 at 2:21 PM said...

fuiyooo...comeynyer...

sexy plak tu...

heheh

Jannah on February 6, 2013 at 3:40 PM said...

huaaaaa!!! ikut tema 1 malaysiaaa larr.. cantik nye cheoangsam dieee~~ ^_^

GOLD FINGER on February 6, 2013 at 8:43 PM said...

kohkohkoh..anak sapa lar ni?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...