Subscribe Twitter

Sunday, February 3, 2013

Party basah2..oppssss!!

Huissshhh, tajuk entry ni boleh mengundang serbuan JAIS tuuuu...kuikuikui...
Haaaaa..korang pernah dengar tak..celebrate besday party pastu ada acara berenang secara berjamaah..hahaha...tak pernahkann..tp bukan utk mak pak larr...for kiddos jer..harap maklum..kuikuikui..masa aku dapat invitation tu..siap mention kat situ..sila bawa swimming suits..apakah?? Selalunya org buat game ker..tak pun ada clown ker..tapi kali ni..berparty didlm air plk..woww...ia suke geeee...

Tuan rumah is my opismate..geng2 berlawan mulut kat opis..sapa yg jenis cepat makan hati..mmg tak blh joint the club..sebabnya wealls jenis berlawak kasar..makan dalam jer lar sapa tak tahan...kohkohkoh..Mr.Zamal in the house


Happy Birthday Anis Batrisya > 2 years..chomey mcm aunty GF..pfftttt
Ohsemm sgt..belakang tu ada swimming pool..siap ada jakuzi lagi..hahah..mak pakpun rasa nk terjun jgk..dasarkannn..


Kakak & Adik terkesima aka speechless jap..tgk ada pool kat bawah tu..



 Ni bff melin..syamina..
tak tahan ko kasut melin..lagi tinggi dari kasut mak dia..sapa lar mak dia ni? hahahaha


yg ni hadiah melin utk bff dia tadi..bukan hadiah utk besday girl.. 
dasattt giler budak2 skrg..tak beragak nk bagi hadiah ring..lap peluh japppp...



Tuan rumah with purple theme..suweet sgt..
Candy corner tu ohsem sgttt..rainbow cake tu sedap giler..cup cake tu pun sedap giler..mmg terbaik larrr..



Kiddos dah excited sgtt..tak fedulik event kat atas tu..aku nk makanpun tak tenang..takut2 dorang dah terjun dulu..




Habis jer potong kek..kebaboommmmm...semua pakat2 terjun pool..seronok sakan bebudak ni..tetamu yg duk kat sebelah pool tu releks jerr walaupun kena tempias air..hahaha..Happening sungguh clubhouse ni...Adik ngn kakak kalau dah jumpa pool mmg tak ingat nk balik..sejam lebih jgk lar dorang duk berendam dalam tu..sampai dah mengigil..mata merah..jari kecut..baru reti nk balik..Memandangkan clubhouse ni dekat jer ngn rumah aku..makanya, mak ko yg pemalas ni tak kosa nk salin2kan baju balik..hahahhahah..moh ler kita balik mcm ni jer anak2..


v


v


v


v


v


v






Ummiiiii...jgn lar ambik gambar kakak...heeeeeee...budget retis glamour ler tuu..
Hahahahahah...anak sapa lar ni, sexy habis!!!..auuuwwwww...


5 comments:

Cinta hazanis said...

so cute majlis hari jadi ni. :)

MizzTina said...

meriah btl mjlis tu.. kiddos mmg suka men air kan..

Nory Zoulkefle said...

Bestnyer dapat buat party mcm ni, lepas makn boleh berendam...hehe

ameris said...

eehh tes, isyraf dh tak takot belon ke?

Mak Lagenda said...

themes pepel + putis tu mmg gilerrr ohsom!! Mak suker nyah..

Post a Comment

Sunday, February 3, 2013

Party basah2..oppssss!!

Posted by GOLD FINGER at Sunday, February 03, 2013
Huissshhh, tajuk entry ni boleh mengundang serbuan JAIS tuuuu...kuikuikui...
Haaaaa..korang pernah dengar tak..celebrate besday party pastu ada acara berenang secara berjamaah..hahaha...tak pernahkann..tp bukan utk mak pak larr...for kiddos jer..harap maklum..kuikuikui..masa aku dapat invitation tu..siap mention kat situ..sila bawa swimming suits..apakah?? Selalunya org buat game ker..tak pun ada clown ker..tapi kali ni..berparty didlm air plk..woww...ia suke geeee...

Tuan rumah is my opismate..geng2 berlawan mulut kat opis..sapa yg jenis cepat makan hati..mmg tak blh joint the club..sebabnya wealls jenis berlawak kasar..makan dalam jer lar sapa tak tahan...kohkohkoh..Mr.Zamal in the house


Happy Birthday Anis Batrisya > 2 years..chomey mcm aunty GF..pfftttt
Ohsemm sgt..belakang tu ada swimming pool..siap ada jakuzi lagi..hahah..mak pakpun rasa nk terjun jgk..dasarkannn..


Kakak & Adik terkesima aka speechless jap..tgk ada pool kat bawah tu..



 Ni bff melin..syamina..
tak tahan ko kasut melin..lagi tinggi dari kasut mak dia..sapa lar mak dia ni? hahahaha


yg ni hadiah melin utk bff dia tadi..bukan hadiah utk besday girl.. 
dasattt giler budak2 skrg..tak beragak nk bagi hadiah ring..lap peluh japppp...



Tuan rumah with purple theme..suweet sgt..
Candy corner tu ohsem sgttt..rainbow cake tu sedap giler..cup cake tu pun sedap giler..mmg terbaik larrr..



Kiddos dah excited sgtt..tak fedulik event kat atas tu..aku nk makanpun tak tenang..takut2 dorang dah terjun dulu..




Habis jer potong kek..kebaboommmmm...semua pakat2 terjun pool..seronok sakan bebudak ni..tetamu yg duk kat sebelah pool tu releks jerr walaupun kena tempias air..hahaha..Happening sungguh clubhouse ni...Adik ngn kakak kalau dah jumpa pool mmg tak ingat nk balik..sejam lebih jgk lar dorang duk berendam dalam tu..sampai dah mengigil..mata merah..jari kecut..baru reti nk balik..Memandangkan clubhouse ni dekat jer ngn rumah aku..makanya, mak ko yg pemalas ni tak kosa nk salin2kan baju balik..hahahhahah..moh ler kita balik mcm ni jer anak2..


v


v


v


v


v


v






Ummiiiii...jgn lar ambik gambar kakak...heeeeeee...budget retis glamour ler tuu..
Hahahahahah...anak sapa lar ni, sexy habis!!!..auuuwwwww...


5 comments on "Party basah2..oppssss!!"

Cinta hazanis on February 4, 2013 at 1:28 AM said...

so cute majlis hari jadi ni. :)

MizzTina on February 4, 2013 at 11:04 AM said...

meriah btl mjlis tu.. kiddos mmg suka men air kan..

Nory Zoulkefle on February 4, 2013 at 1:36 PM said...

Bestnyer dapat buat party mcm ni, lepas makn boleh berendam...hehe

ameris on February 4, 2013 at 1:45 PM said...

eehh tes, isyraf dh tak takot belon ke?

Mak Lagenda on February 5, 2013 at 12:53 PM said...

themes pepel + putis tu mmg gilerrr ohsom!! Mak suker nyah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...