Subscribe Twitter

Sunday, November 6, 2011

Drama ' Anakku Sazali ' di LCCT

Oh..Anakku Shamee'ul Isyraf !!!
Ku sangkakan panas hingga ke petang rupanya hujan ditengah jalan..
ni lar kata2 yg sesuai untuk si budak keladi ni
Geram jer mak pak ngn budak seketoii ni..ingatkan si adik dah tak nangis bila tgk bibik check in kat LCCT.
Rupanya lagi hebat dari last year..Dulu kecik2..dukung jer..ni dah besau tersenget2 aku nk mengangkatnya, tambah pulak bila dia buat keras jer kat tengah2 LCCT tu..malu2..
Last2nya bapak dia pikul jer (pikul yer bukan pukul )..
pujuk2 tak jadi..lagi dia kuatkan volume tangis dia tu adalah!!


Masa ni siadik nk ke bibik..bapaknya pegang yer..kalau tak dia check in sekali ngn bibik..
Si kakak steady jer..ada aku kesahh..
siap bagi bibik duit 20 sen + 50 sen suh buat belanja..kah..kah..kah
Anak2..mcm2 hal


Baru perasan beg aku tak tutup..masa ni rasa nk tercirit birit ummi mengangkatnya..
hadooiiiii..jgn lar buat keras cam ni dik oiii..


Uollss..semua org tgk masa ni..bapaknya dah nk menyentap..tersentap..makanya disentap siadik ni..tak nk bangun jgk,,keras jegang kat situ tak berganjak..
Last2nya angkat jer cam gitu, dah mcm angkat anak tenggeleng pulak..hahahah


Still lagi menangis..tapi mak mana yg sanggup tgk anak dia nangis camtu..
pastu ummi pujuk cara saikologiii..
Senang jer nk bagi diam..rasuah jer ngn aiskrim


Ala2 manja..Ala2 manja anak ummi..ummikan ada..bibik balik kejap jer..
Kalau korang nk tahu, Bibik ni jaga si adik since umur 3 hari..melekat..menempell jer ngn bibik..



dah dapat aiskrim..keadaan menjadi reda balik..ahahahah
si bapaknya bukannye reti nk pujuk2 cam gini..lagi budak tu melalak ada lar..
itu lar kelebihan wanita yg bergelar 'ummi..ibu..mama..mummy'


Masa nk balik tu sedu sedan masih lar adakan..so untuk tatapan terakhir..
bagi lar tgk kapal terbang tu berlepas..
konon2nya dalam tu ada bibik..padahal bibik tu duk tercongok lagi kat dlm LCCT tu..

Si kakak pulak ' yeah2..ummi jadi bibik..yeah yeah..'
statement tak blh blaaaaa...

10 comments:

Gen2Merah said...

ehehehe.. ragam kanak2 kan... comey je

hantugambar said...

hahahhahahahha..cobaaannnnnnnnn

hawiz said...

huhu...dugaan

GOLD FINGER said...

geram maknya..rasa nk penyet2 jadi ayam penyet..hikhikhikk

DzuLagiL said...

sabar jer ar...
:)

GOLD FINGER said...

ni lar ragam anak2 yer..menguji kesabaran mak pak

DzuLagiL said...

anggapler kenakalan anak ibarat persediaan melayan kerenah bakal cucu...
:)

GOLD FINGER said...

dzul..rasa tua pulak dah nk layan cucu..akak muda lagi dik oiiii..heheheh

DzuLagiL said...

haha....gurau jer...
xpe, xpe...
slmt mnjd ibu yg baik...
jgn lupa tgk citer "dora the explorer"
:)

GOLD FINGER said...

hari2 melayan dora..

Post a Comment

Sunday, November 6, 2011

Drama ' Anakku Sazali ' di LCCT

Posted by GOLD FINGER at Sunday, November 06, 2011
Oh..Anakku Shamee'ul Isyraf !!!
Ku sangkakan panas hingga ke petang rupanya hujan ditengah jalan..
ni lar kata2 yg sesuai untuk si budak keladi ni
Geram jer mak pak ngn budak seketoii ni..ingatkan si adik dah tak nangis bila tgk bibik check in kat LCCT.
Rupanya lagi hebat dari last year..Dulu kecik2..dukung jer..ni dah besau tersenget2 aku nk mengangkatnya, tambah pulak bila dia buat keras jer kat tengah2 LCCT tu..malu2..
Last2nya bapak dia pikul jer (pikul yer bukan pukul )..
pujuk2 tak jadi..lagi dia kuatkan volume tangis dia tu adalah!!


Masa ni siadik nk ke bibik..bapaknya pegang yer..kalau tak dia check in sekali ngn bibik..
Si kakak steady jer..ada aku kesahh..
siap bagi bibik duit 20 sen + 50 sen suh buat belanja..kah..kah..kah
Anak2..mcm2 hal


Baru perasan beg aku tak tutup..masa ni rasa nk tercirit birit ummi mengangkatnya..
hadooiiiii..jgn lar buat keras cam ni dik oiii..


Uollss..semua org tgk masa ni..bapaknya dah nk menyentap..tersentap..makanya disentap siadik ni..tak nk bangun jgk,,keras jegang kat situ tak berganjak..
Last2nya angkat jer cam gitu, dah mcm angkat anak tenggeleng pulak..hahahah


Still lagi menangis..tapi mak mana yg sanggup tgk anak dia nangis camtu..
pastu ummi pujuk cara saikologiii..
Senang jer nk bagi diam..rasuah jer ngn aiskrim


Ala2 manja..Ala2 manja anak ummi..ummikan ada..bibik balik kejap jer..
Kalau korang nk tahu, Bibik ni jaga si adik since umur 3 hari..melekat..menempell jer ngn bibik..



dah dapat aiskrim..keadaan menjadi reda balik..ahahahah
si bapaknya bukannye reti nk pujuk2 cam gini..lagi budak tu melalak ada lar..
itu lar kelebihan wanita yg bergelar 'ummi..ibu..mama..mummy'


Masa nk balik tu sedu sedan masih lar adakan..so untuk tatapan terakhir..
bagi lar tgk kapal terbang tu berlepas..
konon2nya dalam tu ada bibik..padahal bibik tu duk tercongok lagi kat dlm LCCT tu..

Si kakak pulak ' yeah2..ummi jadi bibik..yeah yeah..'
statement tak blh blaaaaa...

10 comments on "Drama ' Anakku Sazali ' di LCCT"

Gen2Merah on November 6, 2011 at 7:02 AM said...

ehehehe.. ragam kanak2 kan... comey je

hantugambar on November 6, 2011 at 11:45 PM said...

hahahhahahahha..cobaaannnnnnnnn

hawiz on November 6, 2011 at 11:53 PM said...

huhu...dugaan

GOLD FINGER on November 6, 2011 at 11:57 PM said...

geram maknya..rasa nk penyet2 jadi ayam penyet..hikhikhikk

DzuLagiL on November 6, 2011 at 11:59 PM said...

sabar jer ar...
:)

GOLD FINGER on November 7, 2011 at 12:17 AM said...

ni lar ragam anak2 yer..menguji kesabaran mak pak

DzuLagiL on November 7, 2011 at 12:25 AM said...

anggapler kenakalan anak ibarat persediaan melayan kerenah bakal cucu...
:)

GOLD FINGER on November 7, 2011 at 12:35 AM said...

dzul..rasa tua pulak dah nk layan cucu..akak muda lagi dik oiiii..heheheh

DzuLagiL on November 7, 2011 at 6:56 PM said...

haha....gurau jer...
xpe, xpe...
slmt mnjd ibu yg baik...
jgn lupa tgk citer "dora the explorer"
:)

GOLD FINGER on November 7, 2011 at 9:02 PM said...

hari2 melayan dora..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...