Subscribe Twitter

Wednesday, November 16, 2011

Nite @ Langkawi


Merayap2 cari makan..apa ada kat langkawi malam2 ni??
jom kita serveyyy..tak cari maka tak tahu larr


Eh..poyo lar korang ni asyik pakai baju sama segulung sepapan jer..ahahahah...
tu ayat jelesssss...


posing dulu kat hotel..
kita nk makan kat mana ni? cer gi tanya brother kat reception tu..mana tempat hot nak makan malam2 ni








Emilyn kalau bergambar tak perlu disuruh..mmg dia ada pose tersendiri..geramm jer budak kecik ni..
yang si adik susah sikit nk suh berphoto..mmg pesen org lelaki cam gitu kot..
  
Nasi goreng & senduk???
Ni mmg lawak..kitaorg makan restoran thai kat depan hotel tu jer..
sekali dia hantar nasi dgn senduk..bukan dgn sudu yer..terkedu jap we all ni
ker mmg org langkawi makan nasi ngn senduk ni?hik.hik.hikk...


see...ni bukan nasi tambah @ nasi putih..nasi goreng jer..anggap saja lar dia salah letak..tp aku ngn faten mmg ketawa tak henggattt...sampai kehotel tak habis gelak lagi


Yang ni kuewtiow tomyam putih ngn kuewtiow tomyam merah..sorang makan, RM18 hengget semangkok..uisshhh giler mahalll..naye jer kena ketuk kat sini..tapi rasa not bad larr..mmg thai !!


A day b4 tu kita makan kat aji restoran, memacam ada..tempat happening lar..
tapppiiiii..me n my sis sakitt peyutt mlm tu.
dikaji balik apa yg we mkn dari petang..mmm..takde apa..confirm dari restoran ni..


Rasanya makan otak2 dia kott..bcoz SI tak kena cirit birit..hanya kami 2 beradik jer..dia ngn anak2 tak makan otak2 ni..

Uollss jangan lar pulak boikot kedai bang aji ni..kang aku kena saman pulak pasal entry ni..mungkin peyutt kami tak tahan kot..


Done mengisi perut..kita gi invest pulak..kat depan hotel tu ada mcm pasar malam @ uptown cam gitu..
tiap2 malam ada kata brother tu..ada lar sambar 2..3 helai t-shirt..

2 comments:

Mak Lagenda said...

Isk..apa plak poyo pki baju sama2. Mak ni, dari apak smpi le ke anak yg paling bongsu, kalu nak kuar mana2, MUSTI pakai sedondon.

Sampaikan klu TERslh pki warna dr yg lain, anak2 musti bising mcm hape je. So, mmg wajib pki sama kaler je semua 1 family

GOLD FINGER said...

yer ker..adik GF tu jeless..kalau dah kawin ok apa pakai baju sama..tp kalau bf gf ni yg poyo pakai baju sama..tak gitu mak

Post a Comment

Wednesday, November 16, 2011

Nite @ Langkawi

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, November 16, 2011

Merayap2 cari makan..apa ada kat langkawi malam2 ni??
jom kita serveyyy..tak cari maka tak tahu larr


Eh..poyo lar korang ni asyik pakai baju sama segulung sepapan jer..ahahahah...
tu ayat jelesssss...


posing dulu kat hotel..
kita nk makan kat mana ni? cer gi tanya brother kat reception tu..mana tempat hot nak makan malam2 ni








Emilyn kalau bergambar tak perlu disuruh..mmg dia ada pose tersendiri..geramm jer budak kecik ni..
yang si adik susah sikit nk suh berphoto..mmg pesen org lelaki cam gitu kot..
  
Nasi goreng & senduk???
Ni mmg lawak..kitaorg makan restoran thai kat depan hotel tu jer..
sekali dia hantar nasi dgn senduk..bukan dgn sudu yer..terkedu jap we all ni
ker mmg org langkawi makan nasi ngn senduk ni?hik.hik.hikk...


see...ni bukan nasi tambah @ nasi putih..nasi goreng jer..anggap saja lar dia salah letak..tp aku ngn faten mmg ketawa tak henggattt...sampai kehotel tak habis gelak lagi


Yang ni kuewtiow tomyam putih ngn kuewtiow tomyam merah..sorang makan, RM18 hengget semangkok..uisshhh giler mahalll..naye jer kena ketuk kat sini..tapi rasa not bad larr..mmg thai !!


A day b4 tu kita makan kat aji restoran, memacam ada..tempat happening lar..
tapppiiiii..me n my sis sakitt peyutt mlm tu.
dikaji balik apa yg we mkn dari petang..mmm..takde apa..confirm dari restoran ni..


Rasanya makan otak2 dia kott..bcoz SI tak kena cirit birit..hanya kami 2 beradik jer..dia ngn anak2 tak makan otak2 ni..

Uollss jangan lar pulak boikot kedai bang aji ni..kang aku kena saman pulak pasal entry ni..mungkin peyutt kami tak tahan kot..


Done mengisi perut..kita gi invest pulak..kat depan hotel tu ada mcm pasar malam @ uptown cam gitu..
tiap2 malam ada kata brother tu..ada lar sambar 2..3 helai t-shirt..

2 comments on "Nite @ Langkawi"

Mak Lagenda on November 17, 2011 at 2:56 PM said...

Isk..apa plak poyo pki baju sama2. Mak ni, dari apak smpi le ke anak yg paling bongsu, kalu nak kuar mana2, MUSTI pakai sedondon.

Sampaikan klu TERslh pki warna dr yg lain, anak2 musti bising mcm hape je. So, mmg wajib pki sama kaler je semua 1 family

GOLD FINGER on November 18, 2011 at 12:28 AM said...

yer ker..adik GF tu jeless..kalau dah kawin ok apa pakai baju sama..tp kalau bf gf ni yg poyo pakai baju sama..tak gitu mak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...