Subscribe Twitter

Monday, November 7, 2011

Org sibuk korban, ko sibuk ambik gambar!!

Sapa lar yg sibuk ambik gambar tu??
Hahahhahah..Aku aka GF lar..
bukannya dtg nk menolong makcik2 kat surau tu masak..tapi datang bawak camera, snap sana sini..pastu balik..hik..hik..hikk
tumpang lalu pokcik...mokcikk..kalau sy tolong sapa nk jaga anak2 saya..cukup lar laki sy jer yg tolong yer
Nanti gambo2 ni sy upload kat FB yer..jadi buletin untuk  'geng surau sek.20'


Bukan jer mak yg sibuk ambik gambar..si anakpun sibuk ambik gambar maknya..

1st time try camera ni..tuan punya nikon ni jeling2 jer..takut baby nikon ni tercedera..
alahh..namapun JARI EMAS aka GF..see the result lar..


Cakkkk..
blh pulak pakcik ni suh aku snap mata lembu ni..
Nak tgk lembu ni pakai contact lens apa ker pakcik??



Dah mcm pertandingan melapah lembu pulak..




budak kenit 2 org ni tgk dari jauh jer..takut dia tgk kepala lembu tergolek2 kat situ
tapi mulut tak berhenti bertanya..
ummi..ummi..kenapa ada banyak darah?
ummi..ummi..kenapa kepala cow ni takde badan?
ummi..ummi..sian cow ni ummi..sapa cederakan dia?
ummi..ummi..kenapa pisah2 kan leg dia..hand dia..?
ummi..ummi..kenapa cow jer kena..kenapa dog, cat, tiger tak kena mcm ni ummi???? 
( ummi ---> garu2 kepala yg tak gatal ni )
bla..bla..bla..

adoiii..sakit medula oblogata ummi nk jawab soalan saintis dari melin ngn isyraf..


4 comments:

SYANI said...

Budak² memang banyak soalan sampai pening nak jawab... hehehe

lagenda said...

budak2....gitu lah GF. Bnyak nau tanya smpikan umi/mak/ibu tak terjawap!

GOLD FINGER said...

yer lar syani n mak..tgh2 usia 4..5..tahun ni, pakinson kita nk menjawapnya..kalah soalan exam..

DzuLagiL said...

anak ku oh anak ku...

Post a Comment

Monday, November 7, 2011

Org sibuk korban, ko sibuk ambik gambar!!

Posted by GOLD FINGER at Monday, November 07, 2011
Sapa lar yg sibuk ambik gambar tu??
Hahahhahah..Aku aka GF lar..
bukannya dtg nk menolong makcik2 kat surau tu masak..tapi datang bawak camera, snap sana sini..pastu balik..hik..hik..hikk
tumpang lalu pokcik...mokcikk..kalau sy tolong sapa nk jaga anak2 saya..cukup lar laki sy jer yg tolong yer
Nanti gambo2 ni sy upload kat FB yer..jadi buletin untuk  'geng surau sek.20'


Bukan jer mak yg sibuk ambik gambar..si anakpun sibuk ambik gambar maknya..

1st time try camera ni..tuan punya nikon ni jeling2 jer..takut baby nikon ni tercedera..
alahh..namapun JARI EMAS aka GF..see the result lar..


Cakkkk..
blh pulak pakcik ni suh aku snap mata lembu ni..
Nak tgk lembu ni pakai contact lens apa ker pakcik??



Dah mcm pertandingan melapah lembu pulak..




budak kenit 2 org ni tgk dari jauh jer..takut dia tgk kepala lembu tergolek2 kat situ
tapi mulut tak berhenti bertanya..
ummi..ummi..kenapa ada banyak darah?
ummi..ummi..kenapa kepala cow ni takde badan?
ummi..ummi..sian cow ni ummi..sapa cederakan dia?
ummi..ummi..kenapa pisah2 kan leg dia..hand dia..?
ummi..ummi..kenapa cow jer kena..kenapa dog, cat, tiger tak kena mcm ni ummi???? 
( ummi ---> garu2 kepala yg tak gatal ni )
bla..bla..bla..

adoiii..sakit medula oblogata ummi nk jawab soalan saintis dari melin ngn isyraf..


4 comments on "Org sibuk korban, ko sibuk ambik gambar!!"

SYANI on November 8, 2011 at 12:39 PM said...

Budak² memang banyak soalan sampai pening nak jawab... hehehe

lagenda on November 8, 2011 at 1:26 PM said...

budak2....gitu lah GF. Bnyak nau tanya smpikan umi/mak/ibu tak terjawap!

GOLD FINGER on November 8, 2011 at 1:34 PM said...

yer lar syani n mak..tgh2 usia 4..5..tahun ni, pakinson kita nk menjawapnya..kalah soalan exam..

DzuLagiL on November 8, 2011 at 3:57 PM said...

anak ku oh anak ku...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...