Subscribe Twitter

Monday, November 7, 2011

Nuffnang Blog Awards, Here I Come

What is Nuffnang?? Uolls tahu ker ?? 
Blogger2 baru cam aku ni masih merangkak2 nk mengenal dunia blogger ni...1st blogger yang aku visit dan terus jatuh cinta is REDMUMMY . So, rasa teringin sangat nk jumpa all the pren2 dialam maya ni..bila kita follow blog2 dorang ni rasa mcm dah kenal lama..tapi tak pernah jumpa.

Nuffnang blh buat side income? betul ker? Nak lar jugak..tapi mcmana?
Banyak blog2 yg ajak joint nuffnang , churpchurp .. aku dah joint tapi tak tahu apa function dia..how to get income? So, ini lar reason why aku teringin sangat nk joint Nuffnang Blog Awards..bukan lar nak dapat Award..but nk tahu what is Nuffnang ni..

and last one..all the blogger cakap nuffnang ni best..make a life happier..awesome..bukan saja dapat cheque..dapat tiket wayang..ada event..mcm astro..macam2 ada..

Nak tahu bila event ni? 16 December 2011, 500 bloggers dari around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by 



and



' Bring together blogger communities from across Asia-Pasific ' 
Words ni yang aku suka..so uolls jom lar kita pergi together2..blh lar bermesra2..bersuai kenal..


2 comments:

Teh Tarik Drinker said...

all the best for this and good luck! :D


[tehtarikmemoirs.com]

GOLD FINGER said...

thanks yer teh tarik..hope win..yeah

Post a Comment

Monday, November 7, 2011

Nuffnang Blog Awards, Here I Come

Posted by GOLD FINGER at Monday, November 07, 2011
What is Nuffnang?? Uolls tahu ker ?? 
Blogger2 baru cam aku ni masih merangkak2 nk mengenal dunia blogger ni...1st blogger yang aku visit dan terus jatuh cinta is REDMUMMY . So, rasa teringin sangat nk jumpa all the pren2 dialam maya ni..bila kita follow blog2 dorang ni rasa mcm dah kenal lama..tapi tak pernah jumpa.

Nuffnang blh buat side income? betul ker? Nak lar jugak..tapi mcmana?
Banyak blog2 yg ajak joint nuffnang , churpchurp .. aku dah joint tapi tak tahu apa function dia..how to get income? So, ini lar reason why aku teringin sangat nk joint Nuffnang Blog Awards..bukan lar nak dapat Award..but nk tahu what is Nuffnang ni..

and last one..all the blogger cakap nuffnang ni best..make a life happier..awesome..bukan saja dapat cheque..dapat tiket wayang..ada event..mcm astro..macam2 ada..

Nak tahu bila event ni? 16 December 2011, 500 bloggers dari around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by 



and



' Bring together blogger communities from across Asia-Pasific ' 
Words ni yang aku suka..so uolls jom lar kita pergi together2..blh lar bermesra2..bersuai kenal..


2 comments on "Nuffnang Blog Awards, Here I Come"

Teh Tarik Drinker on November 9, 2011 at 2:34 PM said...

all the best for this and good luck! :D


[tehtarikmemoirs.com]

GOLD FINGER on November 9, 2011 at 10:04 PM said...

thanks yer teh tarik..hope win..yeah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...